Brønnboring i Østfold: Vi tar oppdraget!

Østfold Brønnboring bistår private, næringslivet og det offentlige med brønnboring (Østfold og omegn). Vi har stor kapasitet, dyktige medarbeidere og tar gjerne oppdraget.

Hvem er vi?

Vi er en moderne kunnskapsbedrift som kombinerer solide håndverkstradisjoner med tung faglig kompetanse. Gjennom mer enn 40 års virke i grunnen i Østfold fylke har vi systematisk og vitenskapelig samlet informasjon og bygd opp vår kunnskap om geologi og vann. Med lang erfaring innen brønnboring, har vi blitt en autoritet i feltet. Av oppdrag tar vi på oss alt fra privat brønnboring og energibrønn til offentlige miljøbrønner og pumpeanlegg for bedrifter.

Brønnboring Østlandet

Kontakt oss i dag

Foreligger det planer om brønnboring? Boring av ny brønn starter bestandig med forundersøkelse og befaring. Ta derfor kontakt med oss allerede i dag, slik at vi kan få satt i gang prosessen med et besøk. Du kan enkelt nå oss ved å ringe 69 32 94 03 på hverdager (fra 8-16) eller ved å sende en e-post til rikard@bboring.no. 

OFTE STILTE SPØRSMÅL

Tilbyr dere vedlikeholdsavtaler?

Det gjør vi. Vi utfører vedlikehold og service på brønner og pumpeanlegg. Husk at brønner krever vedlikehold på lik linje med for eksempel et kommunalt ledningsnett, som blir spylt og rengjort. Tar du kontakt med oss vil vi kunne finne en god løsning sammen. Ring oss gjerne på telefonnummer 69 32 94 03.

Hvor ofte bør det vedlikeholdes?

Det er helt opp til deg hvor ofte du ønsker vedlikehold, men vi anbefaler hvert tiende år for brønner og årlig kontroll av trykknivå på pumpeanlegg.

Hva koster tjenestene deres?

En rekke ulike faktorer vil avgjøre kostnadsnivået, som stedets geologi, hvilket utstyr som må benyttes og hvordan det skal bores. Det er umulig å kunne gi et estimat uten å ha vært på gratis befaring, og vi oppfordrer deg derfor til å ta kontakt. På den måten kan vi besøke eiendommen for å gi en grundig vurdering og riktig estimat.